Healende hænder

Jeg arbejder også med healing. Hænder på kroppen.

Jeg har gennem min oplæring og mit arbejde med healing  erfaret at jeg fra naturens side er udstyret med healende hænder.

Det er det at 0-stille sig og være kanal for den harmoni og kærlighed der er i eksistensen der er healende.

 

Healing

At skabe fred, harmoni i vores krop, psyke og sjæl.

At kunne hvile, slappe af og være det vi er.

Healing er at bringe krop og sind i resonans med sjælen og ånd.

At bringe alle de aspekter af os selv som vi har mistet kontakten til og som derfor befinder sig i det ubevidste, tilbage til bevidsthed og en integreret helhed.

 

At hele fortiden og skabe nye veje

Med bevidst opmærksomhed og et rum af hjertets væren kan vi møde indholdet i vores bevidsthed direkte. Indholdet som værende vores smerte,spændinger, skavanker, svagheder, vores indre konflikter, forvirring, emotioner, mønstre o.s.v.

 

 

Accept

At acceptere hver et eneste øjeblik fuldt og helt som det er.

Uanset hvor meget vores ego-personlighed ønsker at lave om på tingene og fixe situationen. Det er faktisk denne gøren og kæmpen med tingene der fastholder os i den situation vi er i.

 

Det er evnen til at være med en situationen med accept, der heler, transformerer og transcender. Gennem selvaccept erfarer vi at vi allerede er som vi skal være dybere inde.

 

Kærlighed til os selv.

Hvis vi kan rumme og elske os selv i vores indre verden, som i vores ydre verden, 2 verdener som spejler hinanden, er der her mange muligheder for at vokse i kærlighedens støbeske.

 

Kontakt

Når du er i en sand kontakt med nogen eller noget giver denne kontakt dig en grund til at leve og en mening med livet.

 

Kontakt er en tilstand i sjælen som vi må finde i os selv. Hvis vi er i kontakt med os selv kan vi også være i kontakt med andre mennesker og med alt som vi møder i livet.

 

 

 

Love is the most healing force in the world; nothing goes deeper than love. It heals not only the body, not only the mind,

but also the soul. If one can love then all one´s wounds disappear. Then one becomes whole. Osho

     Ind i livet - Tira Veng - www.tiraveng.dk - tiraveng@mail.dk - 28600959